Over mij

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog. Ik zal op dit stukje internet jullie meenemen in mijn wereld. Allereerst zal ik mij even voorstellen. Ik ben Yessica en ik ben een 17 jarig meisje die gek is op shoppen. Ik kan moeilijk voorbij een winkel lopen zonder naar binnen te gaan want ik vind het super om rond te snuffelen naar leuke dingen. Soms verbaas ik me ook wat voor leuke dingen sommige winkels verkopen. Ik woon in de omgeving van Den Haag wat dus zeker goede winkel gelegenheden heeft. Ook ga ik regelmatige naar plaatsen veder uit de buurt zoals Amsterdam, Leiden, Maastricht en andere grote steden. Ik heb in leerjaar 2013-2014 mijn Mavo examens gehaald en doe momenteel een niveau 4 opleiding tot Ondernemer Detailhandel. Mijn droom is namelijk om mijn eigen kleding winkel in de toekomst te mogen openen.

Voor wie mij al kent zal ik even een aantal dingen uitleggen, ik begon eerst op weebly met de naam Fashion creatures, alleen wilde ik graag naar wordpress. Omdat de url al ingebruik was koos ik een nieuwe naam te nemen, helaas ben ik na een maand er achter gekomen dat hier door er een hoop volgers zijn weggevallen en ik ook geen nieuwe kreeg. Ik denk zelf dat dit door de naam komt “Travel To Mine World”. Ook vonden een aantal van mijn lezers de naam “Fashion Creatures” leuker en beter. Daarom heb ik na een tijd toch besloten om die naam terug te komen en zo ontstond dus deze blog. Ik ga dus weer terug naar het oude kanaal met deze naam en ik zal de video’s mee nemen. Hopelijk ga ik dan met deze naam meer bereiken.

Er zijn ook vaak een hoop mensen die willen weten waarom iemand aan een blog gestart is dus dat zal ik jullie ook even vertellen. Zoals ik al zei ben ik gek op shoppen en vooral op kleding al beginnen mijn interesses ook richting andere dingen te gaan zoals huidverzorging en make-up. De laatste tijd was ik een beetje de verschillende blogs aan het ontdekken zoals diana van Disfordazzle en teske van teskuh.nl en dit leek mij eigenlijk ook best leuk. Uiteindelijk heeft iemand mij overgehaald om het te doen en die heeft samen met mij een blog naam bedacht, dit werd toen Fashion Creatures omdat ik allereerst alleen van plan was over mode de bloggen en ik nu merk dat je daar te weinig aan hebt betreft artikels.

Hopelijk hebben jullie nu een beetje een beeld van mij en mijn blog, als je vragen hebt laat ze dan gerust achter.

9 gedachtes over “Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s